Ресторант

 

Ресторант

Напълно обновеният през 2015 г., ресторант Триада е приятно и уютно място с отлична кухня и обслужване. Нашите клиенти ни предпочитат, защото не правим компромис с качеството на предлаганата от нас храна и напитки!

Ресторантът разполага с 120 места, обособени в голям основен салон и допълнителна зала към ресторанта и обновена външна тераса с капацитет 30 места, която може да бъде покрита изцяло. Това позволява терасата да се използва независимо от сезоните и времето навън. Заведението предлага изискано меню със салати, топли и студени предястия, различни основни ястия, десерти и богат избор от напитки. Екипът ни следи всички тенденции за здравословно и вкусно хранене, като изпълняваме и заявки за специални менюта (веган, диети за спортисти, др.)

Тематични Вечери

РУСКА ВЕЧЕР с група ГРАМОФОН

Най-търсеното събитие за любителите на руската музика в София! Вече повече от 8 години група Грамофон гостува в хотел Триада два пъти месечно и представя незабравими и любими песни, много настроение и забава на всички гости на ресторант Триада.
Нашият майстор-готвач подготвя специално подбрани ястия на руската кухня, които се поръчват по време на вечерта на атрактивни цени. Можете да се възползвате както за лични поводи така и за корпоративни събития, за индивидуални или групови резервации. Заплаща се вход за музика 10 лв. на човек (за деца до 16 г. безплатно)

Поради големия интерес се изисква предварителна резервация на тел: 0884 661008.

Лоби Бар

Лоби барът е разположен във фоайето на хотела, едно ниво под рецепция, непосредствено до ресторант „Триада“ и в близост до двете конферентни зали. Идеален както да организирате кратка делова среща, така и спокойно да се насладите на любимото си питие преди вечеря.

В лоби бара се предлагат разнообразни алкохолни и безалкохолни напитки, чай и кафе. Тук можете да хапнете набързо лек сандвич или да опитате нашия десерт на деня.

Сватба в Триада

Вашето сватбено тържество в Хотел Триада – приказка, която става реалност в атмосфера на класическа елегантност и дискретен лукс. Подарете си вълнуващо преживяване – миг, който ще запомните завинаги!

Изкуството на добрия вкус е в детайлите и професионализма! Доверете ни се!

Предлагаме разнообразие от вкусни менюта, най-добрите цени и условия на кувертите, както и съдействие в организацията на допълнителните услуги – антре с жива музика, фотограф, видео оператор, сватбена украса, DJ, внасяне на алкохол, торта и др.

Заповядайте в удобно за Вас време, за да видите ресторанта и да получите още информация за нашата услуга.

За контакти: тел. +359 884 661008 и info@hoteltriada.com

Хотел Триада е малък бизнес хотел,
който предлага изключително приятен
престой в София с висок стандарт, за
всеки, който пътува по бизнес или
просто за удоволствие.

SOFIA
19°
24°
Sat
27°
Sun
Share This