Ресторант

 

Ресторант

 

Напълно обновен през 2015 г., ресторант „Триада“ е приятно и уютно място с отлична кухня и обслужване. Нашите клиенти ни предпочитат, защото не правим компромис с качеството на предлаганата от нас храна и напитки!

Ресторантът разполага със 120 места, обособени в голям основен салон и допълнителна зала. Към ресторанта има и обновена външна тераса с капацитет 30 места, която може да бъде покрита изцяло и да бъде използвана целогодишно.

Заведението предлага изискано меню със салати, топли и студени предястия, основни ястия, десерти и богат избор от напитки. Екипът ни следи всички тенденции за здравословно и вкусно хранене, като изпълнява и заявки за специални менюта (веган, диети за спортисти и др.)

Вижте повече за нашето Menu 2018 – Restaurant

Тематични Вечери

РУСКА ВЕЧЕР с група ГРАМОФОН

РУСКА ВЕЧЕР с група „ГРАМОФОН“

Най-търсеното събитие за любителите на руската музика в София! Вече повече от 8 години група „Грамофон“ гостува в хотел „Триада“ веднъж месечно и представя незабравими и любими песни, носейки много настроение и забава на всички гости на ресторант „Триада“. Нашият майстор-готвач подготвя специално подбрани ястия на руската кухня, които предлагаме на атрактивни цени. Можете да се възползвате от това предложение както за лични поводи, така и за корпоративни събития, за индивидуални или групови резервации.

Вход 10 лв. на човек (за деца до 16 г. – вход безплатен).

Поради големия интерес се изисква предварителна резервация на тел: 0884 661008.

 

За да получавате информация по е-майл за тематичните вечери с група „Грамофон“, можете да посетите Facebook страницата ни.

Лоби Бар

Лоби барът е разположен във фоайето на хотела, едно ниво под рецепция, непосредствено до ресторант „Триада“ и в близост до двете конферентни зали. Идеален както да организирате кратка делова среща, така и спокойно да се насладите на любимото си питие преди вечеря.

В лоби бара се предлагат разнообразни алкохолни и безалкохолни напитки, чай и кафе. Тук можете да хапнете набързо лек сандвич или да опитате нашия десерт на деня.

Сватба в Триада

Вашето сватбено тържество в Хотел Триада – приказка, която става реалност в атмосфера на класическа елегантност и дискретен лукс. Подарете си вълнуващо преживяване – миг, който ще запомните завинаги!

Изкуството на добрия вкус е в детайлите и професионализма! Доверете ни се!

Предлагаме разнообразие от вкусни менюта, най-добрите цени и условия на кувертите, както и съдействие в организацията на допълнителните услуги – антре с жива музика, фотограф, видео оператор, сватбена украса, DJ, внасяне на алкохол, торта и др.

Заповядайте в удобно за Вас време, за да видите ресторанта и да получите още информация за нашата услуга.

За контакти: тел. +359 884 661008 и info@hoteltriada.com

Хотел Триада е малък бизнес хотел,
който предлага изключително приятен
престой в София с висок стандарт, за
всеки, който пътува по бизнес или
просто за удоволствие.

Kонтакти: 
info@hoteltriada.com 
тел: +359 2 970 67 77
тел: +359 2 970 67 67
gsm: +359 88 466 10 10

Share This